Nurselin Mutfağı'na Denizli'den konuk olan Asuman Kocabay, yörenin en güzel lezzetlerini ekranlarınıza taşıdı.
PARÇA ETLİ KURU PATLICAN DOLMASI
1 DİZİ KURU PATLICAN
600 GR ORTA YAĞLI BIÇAK ARASI DANA ETİ
1 SU BARDAĞI PİRİNÇ
2 YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI
1 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
1 ÇAY KAŞIĞI KİMYON
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
1.5 SU BARDAĞI SU
SOSU İÇİN
2 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
1 YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI
1 ÇAY BARDAĞI SU
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.