Kuzu gerdan, kuşbaşı et, akşamdan ıslatılmış nohut tencereye atılır.
Üzerine su ve tuz eklenerek pişmeye bırakılır.
Sarımsak ve taze soğan doğranır.
Tencereye yoğurt, yumurta, tuz, un kısık ateşte karıştırılır.
Etin suyundan 2-3 bardak ayrılır.
Doğranan sarımsak ve soğan etin içine atılır.
Yoğurdun içine et suyu katılır.
Et olan tencere yoğurt tenceresine eklenir.
Büyük et parçaları didilir.
Didildikten sonra tekrar tencereye atılır, ocağa bırakılır.
Piştikten sonra üzeri için nane sosu yapılarak servis edilir. Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.