Hamur beş dk bekledikten sonra bezelere ayrılarak tabak büyüklüğünde açılır.
Açılan bezelerin aralarına eritilmiş tereyağı sürülür.
Açılan bezeler üst üste konarak dolabta bekletilir.
Bekleyen hamurların hepsi birden açılır.
Açılan yufka yağlanmış tepsiye serilir.
Arasına peynir ve maydanoz konur.
Üst katı için yine aynı işlem uygulanır.
Bıçakla kare şekli verilir.
Üzerine zeytinyağı sürülerek 180 derecelik fırına atılır.
Hafif kızarmaya yakın fırından alınır maden suyu ve su karıştırılarak üzerine dökülür, ardından tekrar fırına atılır.
Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.