Muhallebisi için süte, un, nişasta, şeker katılır. Ocağın üzerinde karıştırılarak pişirilir. Pişmesine yakın vanilyası katılır ve ocaktan alınır ardından soğumaya bırakılır. Ilımaya yakın içine tereyağ atılır ve mikserle çırpılır.
Çikolata benmari usulü eritilir. İçine süt ilave edilip karıştırılır.
Pişen kek kalıptan çıkarılır. Üzerine önce muhallebi dökülür.
Onun da üzerine çikolata soso dökülülerek servis edilir.
Afiyet Olsun
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.