Yeni Bir Hayat 20. Bölüm

Türkiye’nin en özel jürisi ile giyinmeden yemek yemeye, danstan yürüyüşe her şeyi en baştan öğrenmek için birlikte yaşayacakları eve girip bambaşka biri olarak yeni bir hayata başlamak isteyenlerin programı "Yeni Bir Hayat" hafta içi her gün Show TV ekranlarında sizleri bekliyor.

 

Birbirinden farklı hikayeleri olan 7 kadın ve 7 erkek, yeni bir hayata başlamak için bu programa adım atıyor. Spor, dans, moda ve daha pek çok konuda kendilerine yardımcı olacak eğitmenler eşliğinde yepyeni bir hayata sahip olacaklar. Eğitmenlerinin yanı sıra Tan Sağtürk, Cengiz Abazoğlu ve Ebru Şallı gibi profesyonel jüri üyelerinin yönlendirmeleri ile haftanın finaline hazırlanacaklar. Cengiz Abazoğlu her hafta yeni bir konsept belirleyip yarışmacıların moda konusundaki gelişimlerini takip edecek. Tan Sağtürk yarışmacılara uygun dans türlerini belirleyip eğitmenler ile birlikte onları dans performanslarına hazırlayacak. Ebru Şallı ise yarışmacıları beslenme ve spor konusunda yönlendirip onlara eğitimler vererek gelişimlerini destekleyecek. "Yeni Bir Hayat"ta muhteşem değişim için kıyasıya rekabet eksik olmayacak.

 

Her haftanın finalinde 1 kadın ve 1 erkek yarışmacı eve veda edecek. Her pazartesi yeni gelen 2 yarışmacı eşliğinde bu değişim serüveni hız kesmeden devam edecek.

 

Jüri kadrosunda Cengiz Abazoğlu, Ebru Şallı ve Tan Sağtürk’ün yer aldığı sunuculuğunu Şebnem Kısaparmak’ın üstlendiği “Yeni Bir Hayat”, birbirinden özel yarışmacıları ile Show TV’de!