Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 792. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 792. Bölümünde; 42 yaşındaki Ayşe Özer, 19 yaşındaki kızı Zeynep Özer'den 25 Aralık'tan itibaren haber alamadı. Anne Ayşe, nişanlı kızı Zeynep'i bulmak için Vazgeçme'ye başvurdu. 19 gündür kayıp olan Zeynep, Vazgeçme ekibi tarafından bulundu.

Ankara Akkuzulu'dan gelen 36 yaşındaki Sevgi Yüce, kızı Duygu'nun evine dönmesi için programa başvurdu. Duygu canlı yayına bağlanarak stüdyoya geleceğini söyledi.

Mersin'den programa başvuran Gönül Hanım'ın 23 yaşındaki kızı Yaren 2 Mayıs 2022'de Uğurcan ile evlendi. Eşi ile yaşadıkları tartışma sonrasında Uğurcan, Yaren'e şiddet uyguladı. Olay polise intikal etti ve Uğurcan kelepçe ile polisler tarafından götürüldü. Yaren'in kaynanası, oğlunun yaşadıklarına sinirlenip Yaren'i balkondan aşağı itti. Yaren 1 ay yoğun bakımda, 11 ay bitkisel hayatta kaldı. Uyandığında ise "Beni kaynanam itti" dedi. Yaren'in kocası Uğurcan canlı yayına bağlandı.

Yalova Akköy'den gelen Karakaya ailesi, 3 Haziran 2018 tarihinde 12 yaşındayken evinin önünde vurularak öldürülen Kerem Karakaya'nın ölümünün aydınlatılması için Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'ye başvurdu.

ÖNE ÇIKANLAR