Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 789. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 789. Bölümünde; Denizli Çameli'den gelen Nezahat Hanım, kızı Atiye'nin evlilik vaadiyle 400 bin TL dolandırıldığını iddia ederek Vazgeçme'ye başvurdu. Stüdyoya gelen Nezahat Hanım, ''kurtarın bizi'' diyerek Didem Arslan Yılmaz'dan yardım istedi...

Süleyman, Hatice ile barışmak için Vazgeçme'ye başvurmuştu. Hatice ve Süleyman barışıp gitmişlerdi. Şimdi ise Kütahyalı Hatice, Süleyman'dan boşanmak istediğini açıkladı. Hatice ve babası Vazgeçme canlı yayınına katıldı. Hatice, Süleyman'ın şansını kullanmadığını söyledi. Hatice'nin sosyal medya paylaşımları ekrana geldi. Süleyman'ın babası canlı yayına bağlandı.

Antalya Manavgat'tan katılan 2 çocuk annesi Ayşe Avcı, 14 yıllık evliliğini kayınvalidesi ve görümcesinin yıktığını iddia etti. Kayınvalidesi karışmasa kocası Emin Kerim ile mutlu bir yuvaları olabileceğini iddia etti. 

Manisa Alaşehir'den gelen 58 yaşındaki Saniye Danacı, 41 yıllık kocası Süleyman Danacı'dan boşanmak için Vazgeçme'ye başvurdu. Saniye Hanım ve kocası Süleyman Bey stüdyoda yüzleşti. Süleyman Bey boşanmak istemediğini söyledi. 

ÖNE ÇIKANLAR