Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 787. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 787. Bölümünde; Özlem Çetin'in ailesi adaletin yerini bulması için Vazgeçme programına başvurdu. 6 Mayıs 2023 tarihinde Hasan Çetin'in kullandığı araç, karısı ve 5 çocuğu ile birlikte bir su kanalına uçtu ancak Hasan son anda kurtuldu. Aile, kızı ve torunlarının Hasan Çetin tarafından öldürüldüğünü iddia ediyordu. Israrlı yayınların ardından Hasan Çetin, 5 çocuğu ve eşinin şüpheli ölümüyle ilgili gözaltına alındı. Gözaltı sürecinin tamamlanmasının ardından Şanlıurfa adliyesine sevk edildi ve Cumhuriyet savcısının karşısına çıktı. Tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

19 yaşındaki Görkem Akın Beder, 15 yaşındaki kız kardeşi Helin Beder'i bulmak için Vazgeçme programına başvurdu. Helin hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Didem Arslan Yılmaz, 17 gün alıkonulan Helin'i bulmuştu. Helin'i 17 gün alıkoyan Mahir ve Seher stüdyoya geldi. Helin'i alıkoyan Mahir ve Seher canlı yayında gözaltına alındı.

Evlatlık olduğunu 6 ay önce öğrenen İsmail Güneş, biyolojik ailesini Vazgeçme'de buldu. İsmail canlı yayında Semagül'le evlendi. İsmail ve Semagül'ün nikah şahidi Didem Arslan Yılmaz ve Tunca Toker oldu.

ÖNE ÇIKANLAR