Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 716. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 716. Bölümünde; İsmail Kür cinayetinde iddiaların odak ismi olan Faruk hakkında yeni iddialar öne sürüldü. Seher'in Didem Arslan Yılmaz'ın kulağına söylediği ile Yılmaz şoke oldu. Yılmaz, kendisine söylenileni her ne kadar izleyenlerle paylaşmak istese de Seher'in izni olmadığı için söylemedi.

İsmail Kür cinayetinde perde aralanıyor. Seher'in olay günü montuna ne olduğunu büyük merak konusu oldu. Olay günü çantada kan olup montta olmaması Faruk'un olay yerine gidip montu aldı mı? iddialarını güçlendirdi.

Bursa Gemlik'te yaşayan 55 yaşındaki Şerife Hanım 3 evlilik yaptı. Son evliliğinde 70 yaşındaki eşi Rafet Bey tarafından kandırıldığını iddia eden Şerife Hanım, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'den yardım istedi. Eşi Rafet Bey canlı yayında eski eşini özlediğini söyledi.

Mustafa Bey ve kayınvalidesi Hatice Hanım, 4 aydır kayıp olan 2 çocuk annesi Hatice Hanım'ın bulunması için Vazgeçme'ye başvurdu. Didem Arslan Yılmaz, 4 aydır ailesiyle irtibata geçmeyen Hatice Hanım'ı buldu.

ÖNE ÇIKANLAR