Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 713. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 713. Bölümünde; Didem Arslan Yılmaz, Emine hakkında şok bilgi açıkladı. Açıklanan bilgiler karşısında Emine'nin ne yanıt vereceği büyük merak konusu oldu.

Bursa Orhangazi'den gelen Halil Bey ve Sibel Hanım, 17 yaşındaki kızları Gökçe'nin, kuzeni Emin tarafından alıkonulduğunu iddia ettiler. Halil ve Sibel, kızlarının geri gelmesi için Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'ye başvurdu.

İsmail Kür cinayetinde iddialarında odak noktası olan Seher, canlı yayında gözyaşlarını tutamadı... "Benim suçum ne?" diyerek ağlayan Seher, isyan etti. Seher'in gözyaşları içindeki bu isyanı stüdyoda duygu dolu anlar yaşattı...

Çelişkilerle dolu İsmail Kür cinayetinde her geçen gün yeni bilgiler açığa çıkıyor. Bugün canlı yayında Seher, İsmail ile konuşması hakkında Faruk tarafından baskı gördüğü iddialarını anlattı. Bu iddialar üzerine Seher, Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını tek tek cevapladı.

Bursa Gemlik'te yaşayan 55 yaşındaki Şerife Hanım 3 evlilik yaptı. Son evliliğinde 70 yaşındaki eşi Rafet Bey tarafından kandırıldığını iddia eden Şerife Hanım, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'den yardım istedi.

ÖNE ÇIKANLAR