Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 705. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 705. Bölümünde; Hakkında oluşan iddialardan sonra sessziliğe bürünen Faruk canlı yayına bağlanarak sessizliğini bozdu! Mont çelişkisi bu kez Faruk'a soruldu. Faruk iddialar ve ihtimaller üzerine gelen soruları yanıtlamaya çalıştı.

İsmail Kür cinayetinde perde aralanıyor... İsmail'in cinayet gününe ait eşyalarından sonra bu kez cinayet günü Seher'in üzerinde olan mont gündeme geldi. Monta ait şok eden detaylardan biri de cinayetten hemen sonra montun yer değiştirmesiydi. Bunun üzerine Didem Arslan Yılmaz olabilecek olasılıkları dile getirdi. Bu olasalıkların ilk sırasında yer alan Faruk'un Seher'in montunu kendi arabasına koymasıydı. Bu ihtimaller üzerine Seher'in o güne ait gerçekleri hatırlamaya çalışmasıyla her an bir itirafın gelebileceği beklendi...

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programıyla Türkiye'nin konuştuğu İsmail Kür cinayetiyle ilgili her gün yeni bilgiler paylaşılıyor. İsmail'in cinayet gününe ait pantolon ve saatinden sonra tişörtüyle ilgili iddialar gündeme geldi. Seher, tişört ile ilgili şoke eden iddiaları cevaplamaya çalıştı. 

Sinop'tan gelen Emine Hanım, 21 yaşındaki kızı Yağmur ve 3 yaşındaki torunundan aylardır haber alamıyor. Emine Hanım, kayıp kızı ve torununun bulunması için Vazgeçme'ye başvurdu. Emine Hanım, üzüntüsünden canlı yayında fenalaştı.

13,14.09.2023 tarihlerinde yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme adlı program yayınında sunucunun İsmail isimli şahsın ölüm sürecine dair çözümlemeler yapmak için Seher isimli şahsa ölüm anından önce maktul/müntehir tarafından gerçekleştirildiği ifade edilen cinsel saldırı ve bu saldırıya karşı gösterdiği reaksiyon sırasında meydana gelen olayların sorulduğu,  söz konusu programın dramatize edilip çocuk ve genç kitle üzerinde bırakabileceği psikolojik etki ve yaratabileceği travma konusunda gerekli hassasiyet gösterilmeden ekrana yansıtılarak, bu kitlenin zararlı içeriklere maruz bırakıldığı kanaatine varılarak...

ÖNE ÇIKANLAR