Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 702. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 702. Bölümünde; Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de bir kayıp daha bulundu. Didem Arslan Yılmaz, bir süredir kayıp olan Kader'i buldu. Kader ve bebeğinin mobeseye takılan görünütüleri canlı yayında gösterildi. Görüntülerde Kader'in bebeğini terk etmesi dikkatleri çekti. Bunun üzerine Kader'in annesi Fatma, geri dönmesi için kızına böyle seslendi.

Kendisinden 10 yaş küçük kocasının akrabasıyla kaçarak Türkiye'nin konuştuğu Özge, çocuklarına kavuştu. Özge'nin bir süredir görmediği çocuklarıyla kavuşma anı stüdyodaki herkese duygusal anlar yaşattı. 

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme bir kavuşmaya daha ev sahipliği yaptı. Karpuzcu Serkan'a kaçmasıyla gündeme gelen Medine, oğlu Mehmet'le duygu dolu kavuşma yaşadı. İkilinin duygu dolu konuşması baba Mustafa'nın gözyaşlarını tutamasına sebep oldu.

Seher ve İsmail'in ailesi arasında tansiyon yükseldi. İsmail'in ailesi Seher'i suçladı. Suçlamalara dayanamayan Seher sinir krizi geçirdi. Didem Arslan Yılmaz Seher'i sakinleştirdi.

ÖNE ÇIKANLAR