Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 690. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 690. Bölümünde; 16 yaşındaki Fatma Aksu'nun ailesi 18 Ağustos günü kaybolan kızlarını bulmak için Vazgeçme'ye katıldı. 

Adanalı Adem, sosyal medyadan tanışıp dini nikah kıydığı Satu tarafından aldatılıp terk edildi. Satu canlı yayına bağlandı. Adem ve Satu yüzleşti. Adem, Satu'yu hala çok sevdiğini resmi nikah istediğini söyledi.

Şanlıurfa'dan gelen Bayluğ ailesi, 2012 yılında öldürülen Yağmur Özaydın'ın oğulları Yusuf Bayluğ tarafından öldürülmediğini ve oğullarının masum olduğunu iddia ettiler. Yağmur'un bulunduğu tarlanın sahibi Hakim Bey canlı yayına katıldı. Didem Arslan Yılmaz'ın sorularına yanıt verdi. Çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa'dan gelen Bayluğ ailesi, 2012 yılında öldürülen Yağmur Özaydın'ın oğulları Yusuf Bayluğ tarafından öldürülmediğini ve oğullarının masum olduğunu iddia ettiler. Yayında önemli bir gelişme yaşandı. Ailesinin masum olduğunu iddia ettiği Yusuf canlı yayına bağlandı. 

Bölümünde; Şanlıurfa'dan gelen Bayluğ ailesi, 2012 yılında öldürülen Yağmur Özaydın'ın oğulları Yusuf Bayluğ tarafından öldürülmediğini ve oğullarının masum olduğunu iddia ettiler. Aile, katilin enişte Hasan olduğunu ve Yağmur'un yasak aşk gördüğü için öldürüldüğünü iddia etti. Yağmur'un amcası Kadri ise ilk kez canlı yayına bağlandı ve çarpıcı iddialarda bulundu.

Burak'ın herkesten gizli olarak eşyalarını satmak istemesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Bugün ise Seher'in Burak'ın eşyalarını satarak tatile çıktığı haberi herkesi şoke etti. Bunun üzerine Seher'in tatilde paylaştığı fotoğraflar akıllara "mesaj mı vermek istiyor?" sorusunu getirdi.

ÖNE ÇIKANLAR