Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 684. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 684. Bölümünde; Neriman canlı yayına katılarak herkesi şok eden iddialarda bulundu. Neriman, Besra'nın Cemile'nin ölümü hakettiğini ve kendi isteği ile istismara razı olduğunu dile getirdi. Bunun üzerine Didem Arslan Yılmaz, Neriman'a Cemile'nin cinayetinde Besra'nın parmağının olup olamayacağını sorarak düşüncesini öğrenmek istedi. Neriman'ın ise; "Parmağı yoksa bile Cemile'nin ölmesini istemiş!" cevabı stüdyodakilere buz kestirdi.

 Anne Ayşe'nin, Seher'in cinayetten 24 saat sonra şüphelinin Recep olduğunu söylemesi stüdyoya bomba gibi düştü. Bu bilginin herkesi şoke etmesi üzerine Didem Arslan Yılmaz, Ayşe'ye bazı sorular sorarak "bombayı patlattın" şeklinde tepki verdi. Anne Ayşe'nin, Seher'in cinayetten 24 saat sonra şüphelinin Recep olduğunu söylemesi stüdyoya bomba gibi düştü. Bu bilginin herkesi şoke etmesi üzerine Didem Arslan Yılmaz, Ayşe'ye bazı sorular sorarak "bombayı patlattın" şeklinde tepki verdi.

Seher, stüdyoyu karıştıran iddialarda bulundu. "Seher, Abdurrahman'la evlenecek" söylentisini duyduğunu belirten Seher, gelen sorular karşısında bu iddiayı ortaya atan kişinin kendisine sorsanız daha sağlıklı olur şeklinde yanıt verdi. Bunun üzerine Seher'in annesi Ayşe Hanım'a bağlanıldı ve iddialar soruldu. Ayşe Hanım ise kendisine yöneltilen soruları tek tek cevaplamaya çalıştı.

ÖNE ÇIKANLAR