Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 670. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 670. Bölümünde; Kayseri'de yaşayan 19 yaşındaki Yağmur, 10 Ocak'ta doktora gideceğini söyleyerek evden çıktı ve bir daha dönmedi. Aylardır kayıp olan Yağmur eve döndü ancak evden tekrar kaçtı. Yağmur 26 Mayıs Cuma günü yapılan canlı yayına bağlanmıştı. Didem Arslan Yılmaz tarafından ikna edilen Yağmur, stüdyoya geldi. Ferhat ve Yağmur hakkında canlı yayına ihbar yağmuru yaşandı. Şoke eden ihbara göre Yağmur, Ferhat'tan iki kez çocuk aldırmıştı. Bu iddia üzerine Yağmur stüdyoyu terk etmişti. Yağmur, 31 Mayıs Çarşamba günü yapılan yayının ardından kaldığı otelden gece yarısı çıkış yaptı ve yayına geldi.

16 yaşındaki lise öğrencisi Fatma 11 gün önce evden çıkıp kayıplara karıştı. Fatma'nın annesi ve babası, kızlarının bulunması için Vazgeçme'ye başvurdu.

Burak'ın 14 tane sahte hesabı ortaya çıktı. Sahte hesaplar için kumpas yorumunu yapan Abdurrahman'a Didem Arslan, sebebini sordu. Adbrurrahman ise "kardeşimin öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum" diyerek  savundu.

Yalnızca stüdyoda verilen fotoğrafı gören Afgan tanık fotoğrafı görünce şoke oldu. Bunun üzerine cinayet sabahına geri dönüldü. Ve cinayet sabahı Murat'ın 1 gün önceden servisi kullanmayacağını söylemesine rağmen cinayet günü Murat'ın Afgan tanığı neden aradığı ve 42 saniye süren görüşmede ne konuşulduğu merak konusu oldu.

ÖNE ÇIKANLAR