Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 478. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 478. Bölümünde; Hüsne Koz, 17 yaşındaki kızı Şeyda Nur Koz'un 40 gündür kayıp olduğunu belirterek Vazgeçme'ye başvurdu. Hüsne Koz, Zeynel adındaki bir kişinin kızlarını alıkoyduğunu iddia etti.

16 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, 24 Ocak’ta Bodrum’da esrarengiz bir şekilde evinde ölü bulundu. Anne Turcen Sakallıoğlu ve baba Halil Sakallıoğlu, Vazgeçme’ye başvurdu. Aylarca yayınlardan kaçan Turcen, uzun bir aradan sonra ilk defa canlı yayına bağlandı ve önemli iddialarda bulunan Ramazan'ın yengesi Müzeyyen ile yüzleşti.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan Rukiye Kılınç, şüphe oklarının kendisine çevrilmesinin ardından kayıplara karışmıştı. Rukiye Kılınç ve birlikte olduğu Ömer Yel stüdyoya geldi. Maskeli gizli tanık stüdyoya geldi ve büyük yüzleşme yaşandı. Didem Arslan Yılmaz, Rukiye hakkındaki şok gerçekleri açıkladı. Rukiye ve Ömer Yel canlı yayını terk etti.

ÖNE ÇIKANLAR