Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 467. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 467. Bölümünde; 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin kaybolduktan 3 gün sonra cansız bedenine ulaşılmıştı. Küçük kızı ölümüylle ilgili amca Sinan Tirsi ve hala Ayşe Tirsi tutuklanmıştı. İkranur'un babası Serdar Tirsi kardeşi Sinan Tirsi'nin agresif biri olduğunu söyledi.

16 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, 24 Ocak’ta Bodrum’da esrarengiz bir şekilde evinde ölü bulundu. Anne Turcen Sakallıoğlu ve baba Halil Sakallıoğlu, Vazgeçme’ye başvurdu. Gamze Sakallıoğlu'yla ilgili şok bilgi ortaya çıktı. Didem Arslan Yılmaz, Gamze'nin çamaşırında 5 farklı DNA bulunduğunu açıkladı.

79 gündür haber alınamayan İlknur Asgın’ın annesi Nuray Asgın, Vazgeçme’ye başvurdu. Çaresiz anne damadı Cesur Dalak’ın kızını pazarladığı ve kızının başına bir şey getirmiş olabileceğini söyledi. Nuray Hanım'ın kuzeni Celal canlı yayına bağlandı ve Nuray'ın kızının öldürüldüğünü bildiğini iddia etti.

Türkiye'nin konuştuğu çılgın temizlik işçisi Hamit, 2 yıldır göremediği oğluna kavuşabilmek için Vazgeçme'ye başvurdu. Didem Arslan Yılmaz, Hamit'i küçük Yasin ile 2 yıl sonra kavuşturdu. Hamit çocuğuna kavuştuğu için oynadı.

ÖNE ÇIKANLAR