Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 455. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 455. Bölümünde; 21 gündür haber alınamayan İlknur Asgın’ın annesi Nuray Asgın, Vazgeçme’ye başvurdu. Çaresiz anne damadı Cesur Dalak’ın kızını pazarladığı ve kızının başına bir şey getirmiş olabileceğini söyledi. Nuray Hanım'ın  şüphelendiği damadı Cesur'un ve İlknur'un arkadaşı ''Paşa'' lakaplı tanık maske takarak stüdyoya geldi ve iddialarda bulundu.

16 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, 24 Ocak’ta Bodrum’da esrarengiz bir şekilde evinde ölü bulundu. Anne Turcen Sakallıoğlu ve baba Halil Sakallıoğlu, Vazgeçme’ye başvurdu. Söylediği çelişkili cümleler ile şüphe oklarını kendisine çeviren Turcen, önceki hafta kaldığı otelden eşi Mehmet Halil ile çıkarak Bodrum'a dönmüştü. İstanbul'a gelerek yeniden yayınlara katılan Tuncer ile Halil, çelişkilerinin çoğalması sonrası adliyeye gitmek için stüdyolardan ayrıldı ve bir daha dönmedi. Gamze'nin teyzesi Gülümser ve kuzeni Görkem'in iddiaları sonrası cevap hakkını kullanan Ramazan günler sonra canlı yayına bağlandı.

Rukiye Öz'ün kızı Nursultan'ın babasının kim olduğunun belirlenmesi için yapılan DNA testi sonucu açıklandı. Didem Arslan Yılmaz, Rukiye'nin kızı Nursultan'ın babasının öldürülen Yılmaz Kılınç olduğunu söyledi.

ÖNE ÇIKANLAR