Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 446. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 446. Bölümünde; 16 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, 24 Ocak’ta Bodrum’da esrarengiz bir şekilde evinde ölü bulundu. Anne Turcen Sakallıoğlu ve baba Mehmet Sakallıoğlu, Vazgeçme’ye başvurdu. Sürekli çelişkili ifadeler kullanan Turcen, dün yeğeni Metin'i hedef göstermişti. Turcen'in bu yaptığı akıllara "hedef mi şaşırtıyor?" sorusunu getirdi. Kızının cinayet günü hiç ses duymadığını ve kulağında işitme kaybı olduğunu söyleyen Turcen'e, işitme testi yapıldı. Turcen'in işitme testindeki şok sonucu Didem Arslan Yılmaz açıkladı.

Mersin’den Vazgeçme stüdyosuna gelen Songül Gül, 19 yıllık eşi Münir Gül hakkında şoke eden iddialarda bulundu. Songül Hanım anlattıklarıyla adeta kan dondurdu. Yayına gelen İlayda, babasının onlara bakmadığını ve çöpten ekmek toplamak zorunda kaldıklarını söyledi.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan Rukiye Kılınç, şüphe oklarının kendisine çevrilmesinin ardından kayıplara karışmıştı. Rukiye'nin eski eşi Durhasan Uysal'ın Ömer Yel ile eskiden komşu olduğu ortaya çıktı.

ÖNE ÇIKANLAR