Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 443. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 443. Bölümünde; Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan Rukiye Kılınç, şüphe oklarının kendisine çevrilmesinin ardından kayıplara karışmıştı. Rukiye'nin sevgilisi olduğu ileri sürülen Ömer Yel'i tanıyan gizli tanık ilk kez konuştu. Sürpriz tanık, Ömer'in Rukiye'yi camide sakladığını söyledi.

16 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, 24 Ocak’ta Bodrum’da esrarengiz bir şekilde evinde ölü bulundu. Anne Turcen Sakallıoğlu ve baba Mehmet Sakallıoğlu, Vazgeçme’ye başvurdu. Kızlarının ölümüyle ilgili şüpheli olarak görülüp 4 ay cezaevinde kalan anne ve baba kızlarını gerçek katilinin bulunması için Didem Arslan Yılmaz’dan yardım istedi. Şüpheli gözüyle bakılan Ormancı Ramazan, yayına bağlanıp, aşk ve taciz iddialarına yanıt verdi.

6 yıl önce 88 yaşındayken Antalya, Manavgat'a bağlı Evrenseki köyünde kaybolan Gülsüm Nine, o günden sonra bir daha kimse tarafından görülmedi. Gülsüm Çınar'ın kızı Türkan Şeker, annesine ne olduğunu bulabilmek için Vazgeçme'ye başvurdu. Türkan Şeker'in kızı Sacide'nin Gülsüm Çınar'ın kaybolduğu gün eniştesi Mustafa Avcı ile 500 kez mesajlaştığı ortaya çıkmıştı Sacide, Didem Arslan Yılmaz ve annesinin tüm ısrarlarına rağmen sessizliğini bozmadı.

ÖNE ÇIKANLAR