Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 439. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 439. Bölümünde; Antalya’da yaşayan ve 2 aydır kayıp olan 17 yaşındaki Nurdan Şaşmaz’ın annesi Feriha Şaşmaz Vazgeçme’ye başvurdu. Kızının daha önce 8 kez evden kaçtığını söyleyen anne, kızının Hasan Ali adlı şahsın yanında olabileceğini söyledi.

6 yıl önce 88 yaşındayken Antalya, Manavgat'a bağlı Evrenseki köyünde kaybolan Gülsüm Nine, o günden sonra bir daha kimse tarafından görülmedi. Gülsüm Çınar'ın kızı Türkan Şeker, annesine ne olduğunu bulabilmek için Vazgeçme'ye başvurdu. Gülsüm Nine'nin kızı Türkan Şeker, kız kardeşi Ayşe Avcı ve kocası Mustafa Avcı'dan şüphelendiğini söylemişti. Türkan, annesinin ev uğruna öldürüldülmüş olabileceğini söyledi.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan Rukiye Kılınç, şüphe oklarının kendisine çevrilmesinin ardından kayıplara karışmıştı. Rukiye'nin eski kocası Durhasan Uysal'ın anne ve babası yayına bağlandı. Eski kayıpederi Rukiye hakkında şoke eden itiraflarda bulundu. Rukiye ve eski kocası Durhasan Uysal'ın ne zaman tanıştıklarının yanıtı arandı. İpuçları Rukiye ve Durhasan'ın tanışıklıklarının çok daha eskiye dayandığını işaret etti.

ÖNE ÇIKANLAR