Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 438. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 438. Bölümünde; Anne Nilüfer Kuruoğlu, Vazgeçme’ye başvurarak Mart ayından bu yana 21 yaşındaki kızı İmre Kuruoğlu’ndan haber alamadığını söyledi. Anne, kızının TikTokker Hayko lakaplı Haydar Bahadır'ın yanında zorla tutulduğunu ileri sürmüştü. İmre, stüdyo gelerek 74 gün sonra annesine kavuştu.

6 yıl önce 88 yaşındayken Antalya, Manavgat'a bağlı Evrenseki köyünde kaybolan Gülsüm Nine, o günden sonra bir daha kimse tarafından görülmedi. Gülsüm Çınar'ın kızı Türkan Şeker, annesine ne olduğunu bulabilmek için Vazgeçme'ye başvurdu. Gülsüm Nine'nin kızı Türkan Şeker, kız kardeşi Ayşe Avcı ve kocası Mustafa Avcı'dan şüphelendiğini söylemişti. Bugün canlı yayında Gülsüm ninenin öldürülüp, siyah arabayla kaçırıldığı ileri sürüldü.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan Rukiye Kılınç, şüphe oklarının kendisine çevrilmesinin ardından kayıplara karışmıştı. Didem Arslan, Vazgeçme'nin ihbar hattına gelen Ömer Yel ve Rukiye'nin bugün Tarsus'ta çekilen görüntülerini izleyicilerle paylaştı.

ÖNE ÇIKANLAR