Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 437. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 437. Bölümünde; Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan Rukiye Kılınç, şüphe oklarının kendisine çevrilmesinin ardından kayıplara karışmıştı. Didem Arslan, Rukiye hakkında gelen son bilgileri paylaştı. Geçtiğimiz günlerde hastaneye yatan Rukiye'nin sarılık olduğu söyledi.

Anne Nilüfer Kuruoğlu, Vazgeçme’ye başvurarak Mart ayından bu yana 21 yaşındaki kızı İmre Kuruoğlu’ndan haber alamadığını söyledi. Anne, kızının TikTokker Hayko’nun yanında zorla tutulduğunu ileri sürdü. Bu iddiaların ardından Hayko lakaplı Haydar Bahadır, stüdyoya gelerek iddialara yanıt verdi. Didem Arslan, Hayko hakkındaki cinsel istismar ve şantaj iddialarını canlı yayında açıkladı. Bu iddialar sonrası çılgına dönen Hayko, adeta stüdyodan kaçar gibi gittti.

6 yıl önce 88 yaşındayken Antalya, Manavgat'a bağlı Evrenseki köyünde kaybolan Gülsüm Nine, o günden sonra bir daha kimse tarafından görülmedi. Gülsüm Çınar'ın kızı Türkan Şeker, annesine ne olduğunu bulabilmek için Vazgeçme'ye başvurdu. Gülsüm Nine'nin kızı Türkan Şeker, kız kardeşi Ayşe Avcı ve kocası Mustafa Avcı'dan şüphelendiğini söylemişti. Damat Mustafa Avcı ve eşi Ayşe Avcı'nın Gülsüm nineyi öldürüp çöplüğe attığı ileri sürüldü.

ÖNE ÇIKANLAR