Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 428. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 428. Bölümünde; Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan Rukiye Kılınç, şüphe oklarının kendisine çevrilmesinin ardından kayıplara karışmıştı. O dönem Rukiye'yi eşeğin üzerinde silah taşırken gördüğünü söyleyen Mustafa Sözer, o anları canlandırdı. Rukiye'nin yayın sırasında ağzından kaçırdığı ipucu değerindeki sözler masaya yatırıldı.

6 yıl önce 88 yaşındayken Antalya, Manavgat'a bağlı Evrenseki köyünde kaybolan Gülsüm Nine, o günden sonra bir daha kimse tarafından görülmedi. Gülsüm Çınar'ın kızı Türkan Şeker, annesine ne olduğunu bulabilmek için Vazgeçme'ye başvurdu. Gülsüm Nine'nin kızı Türkan Şeker, kız kardeşi Ayşe Avcı ve kocası Mustafa Avcı'dan şüphelendiğini söyledi. Vazgeçme mikrofonlarına konuşan Mustafa Avcı iddiaları yalanladı.

İzmir'de yaşayan Halil Korhan Akın boşandığı eşi Nejla Göçmen'in Pomeranian cinsi 13 köpeğini kaçırdığını iddia ederek Vazgeçme'ye başvurdu. Köpeklerini geri isteyen mağdur eş, Nejla Hanım'ın köpeklerin ses tellerini aldırdığını ve onlara iyi bakamadığını iddia etmişti. Vazgeçme aracılığıla iddialara yanıt veren eski eş Nejla Hanım, Halil Akın'ın söylediklerini yalanladı.

ÖNE ÇIKANLAR