Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 427. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 427. Bölümünde; Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan Rukiye Kılınç, şüphe oklarının kendisine çevrilmesinin ardından kayıplara karışmıştı. Dün 47 gün sonra görüntülenen Rukiye'nin kızı Nisanur'un velayeti mahkemenin kararıyla baba Durhasan Uysal'a verildi.

Kızı Kübra Karakaya’dan 3 aydır haber alamayan Gülümser Karakaya Vazgeçme’ye başvurdu. Kızının hayatından endişe eden çaresiz anne  Didem Arslan Yılmaz’dan yardım istedi.

6 yıl önce 88 yaşındayken Antalya, Manavgat'a bağlı Evrenseki köyünde kaybolan Gülsüm Nine, o günden sonra bir daha kimse tarafından görülmedi. Gülsüm Çınar'ın kızı Türkan Şeker, annesine ne olduğunu bulabilmek için Vazgeçme'ye başvurdu. Gülsüm Nine'nin kızı Türkan Şeker, kız kardeşi Ayşe Avcı ve kocası Mustafa Avcı'dan şüphelendiğini söyledi. Dİğer kız kardeş Neriman yayına bağlanırken Mustafa ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Sabriye Can stüdyoya geldi.

İzmir'de yaşayan Halil Akın boşandığı eşi Nejla Göçmen'in Pomeranian cinsi 13 köpeğini kaçırdığını iddia ederek Vazgeçme'ye başvurdu. Köpeklerini geri isteyen mağdur eş, Nejla Hanım'ın köpeklerin ses tellerini aldırdığını iddia etti.

 

ÖNE ÇIKANLAR