Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 424. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’nin 424. Bölümünde; 8 yıl önce Çorlu’da katıldığı doğum günü partisinde 5. kattan düşerek şüpheli bir şekilde ölen 19 yaşındaki Serpil Kehribar’ın annesi Nihal Kehribar Vazgeçme’ye başvurdu. Acılı anne, Didem Arslan Yılmaz’dan kızının şüpheli ölümünün aydınlatılması için yardım istedi. O dönem Serpil'le aynı evde yaşayan ev arkadaşı Demet Öznur, Çorum'a giderek Serpil'in düştüğü evden canlı yayına bağlandı. 

6 yıl önce 88 yaşındayken Antalya, Manavgat'a bağlı Evrenseki köyünde kaybolan Gülsüm Nine, o günden sonra bir daha kimse tarafından görülmedi. Gülsüm Çınar'ın kızı Türkan Şeker, annesine ne olduğunu bulabilmek için Vazgeçme'ye başvurdu. Gülsüm Nine'nin kızı Türkan Şeker, kız kardeşi Ayşe ve kocasından şüphelendiğini söyledi. Eniştesinin Gülsüm nineyi öldürüp, çöplüğe attığını ileri sürdü. Domuz çiftliğinde bulunan ve ekipler tarafından incelemeye alınan kafatasının "Gülsüm nineye mi ait?" sorusu masaya yatırıldı.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan ve kayıplara karışan eski eş Rukiye Öz'ün kız kardeşi Havva Kır, Mercan Öz ile 10 yıl sonra karşı karşıya gelerek yüzleşti. Havva Kır, ablası hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.


ÖNE ÇIKANLAR