Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 423. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 423. Bölümünde; Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan ve kayıplara karışan eski eş Rukiye Öz'ün sevgilisi olduğu iddia edilen Ömer Yel Vazgeçme ekibine konuştu. Rukiye Öz'ün sevgilisi olduğu iddia edilen Ömer Yel'e yakın olduğu iddia edilen Yunus Güven, canlı yayına bağlanarak iddialara yanıt verdi.

8 yıl önce Çorlu’da katıldığı doğum günü partisinde 5. kattan düşerek şüpheli bir şekilde ölen 19 yaşındaki Serpil Kehribar’ın annesi Nihal Kehribar Vazgeçme’ye başvurdu. Acılı anne, Didem Arslan Yılmaz’dan kızının şüpheli ölümünün aydınlatılması için yardım istedi. Serpil'in kız kardeşi Betül Kehribar, stüdyoya gelerek, ablasının ölümünde şüpheli gözüyle bakılan ve aynı zamanda eski aşkı olan Uygun Koldagüç ile yüzleşti.

6 yıl önce 88 yaşındayken Antalya, Manavgat'a bağlı Evrenseki köyünde kaybolan Gülsüm Nine, o günden sonra bir daha kimse tarafından görülmedi. Gülsüm Nine'nin kızı Türkan Şeker, annesine ne olduğunu bulabilmek için Vazgeçme'ye başvurdu. Gülsüm Nine'nin kızı Türkan Şeker'in kızı Saniye Şeker, yayına bağlanarak teyzeleri Ayşe ve Gadibe hakkında şoke eden iddialarda bulundu.

ÖNE ÇIKANLAR