Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 416. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’nin 416. Bölümünde; 8 yıl önce Çorlu’da katıldığı doğum günü partisinde 5. kattan düşerek şüpheli bir şekilde ölen 19 yaşındaki Serpil Kehribar’ın annesi Nihal Kehribar Vazgeçme’ye başvurdu. Acılı anne, Didem Arslan Yılmaz’dan kızının süpheli ölümünün aydınlatılması için yardım istedi. Serpil ile o dönem aynı evde kalan Burçin Galaza ve Demet Öznur stüdyoya gelerek, olay gününe dair bilinmeyenleri anlattılar. Şüpheli gözüyle bakılan ve Serpil'in öldüğü gün o evde olan Uygun Koldagüç stüdyoya geldi. Uygun, kızların "Bize kapıyı açmadı" iddiasına yanıt verdi.

Elife Armutlu ve eşi Kaya Armutlu Vazgeçme’ye başvurdu. Oğulları Baran Armantlu’nun kendisinden 20 yaş büyük 3 çocuklu Fatma Hanım ile evlendiğini söyleyen anne ve baba, oğullarını gelinden kurtarmak için Didem Arslan’dan yardım istedi. Oğulları Baran stüdyoya gelerek anne ve babasının iddialarına yanıt verdi. Günlerdir oğluna sarılamadığını söyleyen Elife Hanım, oğluna canlı yayında sarıldı.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Eski eş Rukiye Öz geçtiğimiz haftalarda programı terk ederek kayıplara karışmıştı. Rukiye'nin eski eşi Durhasan Uysal kızı Nisanur'la birlikte, Rukiye'nin Yılmaz Kılınç'tan olan büyük kızı Nursultan Kılınç'ı ziyarete gitti. Durhasan o ziyaret sırasında yaşananları anlattı. Uysal, Nursultan'ın cinayet romanı yazdığını da söyledi. Didem Arslan Yılmaz, canlı yayında Rukiye ile ilgili son dakika gelişmesini açıkladı. Arslan, mahkeme'nin Rukiye hakkında verilen beraat kararını düşürdüğünü söyledi. Kararı duyan Mercan Öz, o anlarda sevinç gözyaşları döktü.

ÖNE ÇIKANLAR