Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 412. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 412. Bölümünde; Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Eski eş Rukiye Öz geçtiğimiz haftalarda programı terk ederek kayıplara karışmıştı. Vazgeçme ekibi Ömer ve Rukiye'nin en yeni görüntülerine ulaştı.

11 ay önce Tarsus’ta dut ağacının altında ölü bulunan Duran Eren’in kızı Pervin Boz, oğlu Doğan Eren Vazgeçme’ye başvurdu. Suçlanan Mehmet Eren ve eşi Yadigar Eren, kaçar gibi memleketleri Tarsus'a dönmüştü. Mehmet ve eşi Yadigar canlı yayına bağlananarak Duran Eren'in öldüğü yerde canlandırma yaptı.

Hediye Özcan ve Saniye Yeşilova Vazgeçme’ye başvurdu. İki kız kardeş, kardeşleri Sadiye Nalcı’nın Sinop’un Bektaş Ağa köyünde yaşayan anneleri Cevriye Dağlar'ı zorla yanında tuttuğunu ve kendilerine göstermediğini iddia etmişti. İddiaları reddeden Sadiye Yeşilova annesi Cevriye Dağlar ile stüdyoya gelmişti. Didem Arslan, vasi tayini ile ilgili mahkeminin verdiği raporun detaylarını açıkladı.

ÖNE ÇIKANLAR