Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 411. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’nin 411. Bölümünde; Hediye Özcan ve Saniye Yeşilova Vazgeçme’ye başvurdu. İki kız kardeş, kardeşleri Sadiye Nalcı’nın Sinop’un Bektaş Ağa köyünde yaşayan anneleri Cevriye Dağlar'ı zorla yanında tuttuğunu ve kendilerine göstermediğini iddia etmişti. İddiaları reddeden Sadiye Yeşilova annesi Cevriye Dağlar ile stüdyoya gelmişti. Cevriye ninenin kızlarını neden istemediği merak konusu oldu. Hediye ve Sadiye yılların küslüğünü bir kenara bırakıp sarıldı.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Eski eş Rukiye Öz geçtiğimiz haftalarda programı terk ederek kayıplara karışmıştı. Rukiye'nin eski eşi Durhasan bugün Silifke Emniyeti tarafından ifadeye çağırıldı. Durhasan canlı yayına bağlanarak verdiği ifadenin detaylarını anlattı. Eski eş Rukiye Öz geçtiğimiz haftalarda programı terk ederek kayıplara karışmıştı. Yılmaz amcaya ait olan ve ölümünün ardından kaybolan bastonun nerede olduğu araştırıldı.

11 ay önce Tarsus’ta dut ağacının altında ölü bulunan Duran Eren’in kızı Pervin Boz, oğlu Doğan Eren Vazgeçme’ye başvurdu. Suçlanan Mehmet Eren ve eşi Yadigar Eren, kaçar gibi memleketleri Tarsus'a dönmüştü. Mehmet'in köy halkını konuşmamaları yönünde tehdit ettiği iddia edildi.

ÖNE ÇIKANLAR