Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 410. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 410. Bölümünde; Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Eski eş Rukiye Öz'ün kızı Nur Sultan Kılınç'ın annesi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Didem Arslan Yılmaz, Mersin Silifke Baş Savcılığı'nın kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle Rukiye Kılınç hakkında 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezasıyla dava açtığını söyledi. Eski eş Rukiye Öz'ün kızı Nur Sultan Kılınç'ı yurda yollayarak susturmaya çalıştığı iddia edildi.

Hediye Özcan ve Saniye Yeşilova Vazgeçme’ye başvurdu. İki kız kardeş, kardeşleri Sadiye Nalcı’nın Sinop’un Bektaş Ağa köyünde yaşayan anneleri Cevriye Dağlar'ı zorla yanında tuttuğunu ve kendilerine göstermediğini iddia etmişti. Dün iddiaları reddeden Sadiye Yeşilova annesi Cevriye Dağlar ile stüdyoya geldi. Cevriye Hanım'ın kızları Hediye ve Saniye 2 yıl sonra annelerine kavuştu. Cevriye Hanım, kızları Saniye ve Hediye'ye sarılmadı. Canlı yayında anne ve kızları arasında büyük yüzleşme yaşandı.

11 ay önce Tarsus’ta dut ağacının altında ölü bulunan Duran Eren’in kızı Pervin Boz, oğlu Doğan Eren Vazgeçme’ye başvurdu. Suçlanan Mehmet Eren ve eşi Yadigar Eren, kaçar gibi memleketleri Tarsus'a dönmüştü. Dün yayına bağlanmayı reddeden Yadigar, bugün fikrini değiştirerek yayına bağlandı. Didem Arslan'ın sorularını yanıtlayan Yadigar, verdiği çelişkili yanıtlarla üzerindeki şüphe bulutunu dağıtamadı. Yayına bağlanan gelin Yadigar ve Duran amcayı öldüğü gün eve bırakan Cumali karşı karşıya geldi.

ÖNE ÇIKANLAR