Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 405. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 405. Bölümünde; 2 aydır kayıp olan  15 yaşındaki Serap Halastar’ın annesi Emine Halastar Vazgeçme’ye başvurdu. Didem Arslan Yılmaz canlı yayında sıcak gelişmeyi açıkladı. Arslan, Serap'ın bulunduğunu ve  şu anda Torbalı Emniyeti'nde olduğunu söyledi.

Bursa'da bir su böreği imalathanesinde  çalışan oğlu Aytekin'den haber alamayan anne Ayşe Hanım, Vazgeçme'ye başvurdu. Oğlunun bulunması için Didem Arslan'dan yardım istedi.

11 ay önce Tarsus’ta dut ağacının altında ölü bulunan Duran Eren’in kızı Pervin Boz, oğlu Doğan Eren Vazgeçme’ye başvurdu. Mehmet Eren'in eşi suçlanan gelin Yadigar Eren, dün yayın sonrası isyan etti. O anlar bugün ekranlara  geldi. Duran Eren'i en son gelini Yadigar Eren mi, yoksa köyden Cumali mi gördü? Didem Arslan bu soruya yanıt aradı.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Suçlamaların ardından stüdyoyu terk edip, kayıplara karışan suçlanan eski eş Rukiye Öz'ün gizemli Ömer Yel ile imam nikahı kıydığı iddia edildi. Rukiye Öz'ü koruduğu iddia edilen Aydın Kara canlı yayına bağlandı. Aydın Kara, "Rukiye ile bir gönül bağın var mıydı?" sorusuna cevap verdi.

ÖNE ÇIKANLAR