Demet Akbağ ile Çok Aramızda 18. Bölüm 2. Kısım

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 18. Bölümünde;Ffinal bölümünün şakazedeleri Gani Müjde, Hakan Ural, İrem Derici, Deniz Akkaya ve Eski Dostlar müzik grubu oluyor!

Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin konseri beklenmeyen bir misafirle yarıda kesildi. Sahnedeki dev ekranda hiç tanımadığı bir yüzü gören İrem Derici, durumu nasıl toparlayacağını şaşırdı. 

Bir bilgi yarışması programına katılan Gani Müjde, birbirinden çetrefilli ama bir o kadar da eğlenceli sorular karşısında soğuk terler döktü. Gani Müjde’nin bilemediği her soru karşısında ceza alan ekip arkadaşı ise durumu daha da zorlaştırdı. Fakat Gani Müjde’nin bilmediği bir şey vardı, o absürt soruların hepsini Demet Akbağ ve ekibi hazırlamıştı. 

Bir konser vermek üzere Bursa’ya yola çıkan müzik grubu “Eski Dostlar”ın yol hikâyesine bir de gelin eklendi! Grup üyeleri Hurşid Yenigün, Nur Yoldaş, Kartal Kaan, Dicle Yenigün ve Baha Boduroğlu yolda karşılaştıkları kaçak gelinin, başlarına ne çorap öreceğinden habersiz ona yardım etmek isteyince işler birbirine girdi.

Bir reklam görüşmesine giden Hakan Ural, gittiği mekânda reklam olmamak için elinden geleni yaptı. Bir hayranı yanına gelerek fotoğraf çektirmek istedi. İşte her şey o fotoğrafla başladı. Keyfi yerinde hayranlarıyla fotoğraf çektiren Hakan Ural’ı seyirciyi çok güldürecek bir sürpriz bekliyor!

ÖNE ÇIKANLAR