Bu Sabah 509. Bölüm

Bu Sabah'ın 509. Bölümünde; SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin maaşlarına ocak ayında zam yapılacak. Ocak ayinin ilk günlerinde aralık ayı enflasyon rakamlarının Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanması ile birlikte, altı aylık enflasyon oranı netlik kazanacak. Enflasyon oranının ardından emeklilerin zam oranı da belirlenecek.

Dilan Polat’ın eski ortağı sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Nez Demir’in de tüm mallarına el konulduğu ortaya çıktı. Demir, “Arkadaş kurbanıyım” dedi. Dilan Polat ve Engin Polat ile ailesi hakkında başlatılan kara para aklama ve vergi kaçakçılığı soruşturmasına, Dilan Polat’ın eski ortağı Nez Demir’in de dahil edildiği ortaya çıktı. Dilan Polat gibi kendi ismini taşıyan Nez Demir Güzellik Merkezi’nin sahibi olan Nez Demir’in de tüm mallarına el koyuldu ve hakkında yurtdışına çıkış yasağı getirildi.

Onlarca insandan 'Reklam' adı altında milyonlarca TL para alıp kayıplara karışan Kıvanç Talu ve Beril Talu'yla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Show Haber muhabiri Tuğba Södekoğlu Kınay, Beril Talu'nun kaçmadan önce gittiği güzellik merkezindeki görüntülerini yayınladı.

ÖNE ÇIKANLAR