Bu Sabah 423. Bölüm

Bu Sabah'ın 423. Bölümünde; Türk-İŞ'in yapmış olduğu açıklamaya göre Türkiye'de 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 10 bin 135 TL olurken yoksulluk sınırı ise 33 bin 15 TL oldu.

İstanbul, 2023 yılının ilk çeyreğinde turist rekoru kırdı. İstanbul'a 2023'ün ilk üç ayında tam 3 milyon 480 bin 630 turist geldi. Turistler İstanbul'un tarihi yerlerini ve doğal güzelliklerini gezerken İstanbul'a en çok turist Rusya, Almanya, İran, ABD ve İngiltere'den geldi.

Sosyal medyada babasıyla çektiği videolar ile tanınan Alişen Olucak, Pendik'te trafikte laf atma meselesinden 2 kişiyle tartışma yaşadı. Tartışma kavgaya dönüşürken fenomenin tekme yumrukları havada uçuştu. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul Kağıthan'de bir züccaciye mağazası ürünlerine yüzde 70 indirim yaptığını duyurunca mağazanın önünde sabah saatlerinde uzun kuyruklar oluştu. Mağazanın açılmasıyla birlikte yaşanan izdihamda sıkışanlar, rahatsızlananlar ve çocuğunu kaybedenler oldu.

Show TV Dijital medya ekibi, Kızılcık Şerbeti'nin yıldızları; Ömer karakterine can veren Barış Kılıç ve Kıvılcım karakterine can veren Evrim Alasya ile kahkaha dolu bir röportaj gerçekleştirdi.

ÖNE ÇIKANLAR