Dizi / Program / Film / Haber / Video / Oyuncu vb.
Kayısılı Bulgur
Pelin Karahan, Özden Aslan ile birlikte kayısılı bulgurun tarifini anlattı.
Kayısılı Bulgur Pilavı Tarifi ;
2 su bardağı bulgur 1, 5 su bardağı su Yarım kg kuşbaşı et 2 adet kemikli et 4-5 adet kuru kayısı 1 çay kaşığı tuz 3 yemek kaşığı tereyağı 1,5 yemek sıvıyağ Hazırlanışı:
Tereyağı ve sıvı yağ eritilir. Pişen etler tencereye ilave edilir. Özleşmesi için kavrulur. Bulgur eklenir. Sıcak su ilave edilir. Küp küp doğranmış kayısılar eklenir. Kapağı kapatılarak 20 dk pişirilir. Pilav demlenmeye bırakılır. Sıcak servis edilir.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.