Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'in 202. Bölümünde; Aytaç Yıldırım ile Genadir Çorbası yapımını gösterdi.
Malzemeler;
1 adet kuru soğan
2 su bardağı haşlanmış nohut
yarım çay bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşaığı karabiber
1 lt sıcak su
Köfte Harcı için;
2 su bardağı köftelik bulgur
2 su bardağı sefer kitel bulgur
1 tatlı kaşığı kişniş tohumu
1,5 su bardağı su
Üzeri için;
yarım demet taze nane
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.