Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'in 198. Bölümünde; Pelin Karahan, Katmerci Ömer Aksu ile Etli Yoğurtlu Patates yapımını gösterdi.
Malzemeler;
500 gr kuşbaşı et
3 adet patates
1,5 su bardağı haşlanmış nohut
2 litre et suyu
Terbiyesi İçin;
500 gr süzme yoğurt
1 adet yumurta
1 çay kaşığı tuz
Üzeri İçin;
yarım çay bardağı ayçiçek yağı
1 çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı haspir
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.