Pelin Karahan'la Nefis Tarifler 222. Bölümünde; Pelin Karahan bugün; Gamze Olgun ile Elmalı gül tart yapımını gösterdi.
Malzemeler;
Hamuru İçin;
250 gr un
125 gr tereyağı
40 gr toz şeker
80 ml soğuk su
Bir çimdik tuz
Arası İçin;
2 adet elma
1 adet portakal
2 yemek kaşığı
toz şeker
1 çay kaşığı tarçın
100 gr badem unu
Üzeri İçin;
3 adet elma
2 yemek kaşığı toz şeker
1 su bardağı nar suyu
Yarım su bardağı su
30 gr tereyağı
30 gr toz şeker
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.