Cennet Hurmalı Tatlı

Pelin Karahan, Kadriye Tokdemir ile Cennet Hurmalı Tatlı tarifini gösterdi.

 

Malzemeler;
Pandispanyası İçin;
3 adet yumurta
1 kutu süt kreması
2 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1,5 su bardağı tepeleme un
1 su bardağı pudra şekeri
yarım kase süt
Kreması İçin;
2,5 su bardağı süt
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı bitkisel margarin
1 paket vanilya
1 çay bardağı toz şeker
1 poşet sade krem şanti
Üzeri İçin;
4-5 adet cennet hurması
yarım su bardağı şeker
1 limon kabuğu rendesi
1 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı su
Süslemek İçin;
toz Antep fıstığı
Hindistan cevizi

 

 

Show TV ekranlarında, bir yıldız mutfağa giriyor... Artık "akşama ne pişireceğim" diye düşünmeyin! Başarılı oyunculuğuyla, güzelliğiyle, güler yüzüyle, anneliğiyle milyonların sevdiği  Pelin Karahan,  televizyon ekranlarında ilk kez mutfaktaki meziyetlerini konuşturuyor.
Sevilen oyuncu Pelin Karahan, hafta içi her gün tadı damakta kalan  lezziz tarifler için birbirinden renkli konuklarını mutfağında ağırlıyor. Her gün elinin lezzetini yöresel yemeklerle buluşturan, mutfakta şahane tatlar ortaya çıkaran hanımlarla birlikte, şehir şehir Anadolu Mutfağı evlerinize geliyor.
“O yemeği hazırlarken neden ben aynı tadı, kıvamı tutturamıyorum” diyenler... Pelin Karahan'la Nefis Tarifler tam size göre... Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları ve lezzet tüyoları da Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de ekrana geliyor. 
Pelin Karahan, kimi zaman da birbirinden ünlü isimlerle bir yandan nefis yemekler hazırlanırken bir yandan da tadına doyulmaz sohbetler ediyor. 
İçinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak  yöresel tatlar, bin bir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar, kurabiyeler, daha neler neler...