Gelin Evi'nde vinçli, yelkenli düğün!

Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Gelin Evi” tüm hızıyla devam ediyor. “Gelin Evi”nin bugün yayınlanan bölümünde ev sahibi Kevser Hanım oldu. Kevser Hanım'ın evine giden yarışmacılar her şeyi inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. 

 

“Gelin Evi”nde bu hafta; “23 yaşındaki Hatice Özcan, 25 yaşındaki Ezgi Duru, 18 yaşındaki Kevser Havva Günç, 23 yaşındaki İlknur Kurt ve 23 yaşındaki Hatice Salim Küçük” yarışıyor.

 

“DÜĞÜNÜN RİO KARNAVALI GİBİ!”

 

“Gelin Evi”nin bugün yayınlanan bölümünde yarışmacılardan Kevser, tüm hünerlerini sergileyerek misafirlerini ağırlamaya çalıştı. Yarışmacılar, Kevser’in ev dekorasyonundaki süslemelerini abartılı bulunca kısa süreli atışmalar yaşandı. Daha sonra düğün videosunu izleyen yarışmacılar, renkli görüntüler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yarışmacılardan Ezgi, düğünü ‘Rio Karnavalı’na benzeterek fazla abartılı bulduğunu dile getirdi.

 

DÜĞÜNDE KİRALIK VİNÇ ŞOKU!

 

Kevser Hanım’ın düğün görüntülerinin her dakikası yarışmacıları şok etti. Düğün yerine kiralık vinç ile gelen Kevser ve eşini gören yarışmacılar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. İnşaat vinci ile düğünde havaya yükselen Kevser, daha sonra da yerden metrelerce yukarda dans etti.

 

DÜĞÜN YERİNDE SÖRF YAPTI!

 

Daha sonra tekerlekli yelkenli ile düğün yerine giriş yapan Kevser, herkesi bir kez daha şaşkına çevirdi. Düğün kıyafeti ile Kevser’i sörf yaparken izleyen yarışmacılar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bu arada Kevser’in taşlarla süslü gelinliğinin fiyatını da soran yarışmacılar "17 bin TL" cevabını alınca bir kez daha şaşkına döndü.