Gelin Evi'nde haftanın finali!

GELİN EVİ’NDE HAFTANIN FİNALİ!
             
Show TV ekranlarında yayınlanan “Gelin Evi”nde haftanın birincisi belli oldu. “Gelin Evi”nin final gününün ev sahibi Büşra Arslan Açıkgöz. Büşra’nın evine giden yarışmacılar her şeyi inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. 
 
“Gelin Evi”nde bu hafta; 25 yaşındaki Melis Baldırlı, 24 yaşındaki Gamze Engin, 24 yaşındaki Seyhan Çelik, 23 yaşındaki Büşra Kutlu ve 27 yaşındaki Büşra Arslan Açıkgöz yarıştı. 
‘NAR ŞEKLİNDE DEKORATİF OBJE’ HEDİYE ETTİLER!
Eve gelen yarışmacılar ilk olarak hediyelerini verdi. Büşra, kendisine gelen hediyeyi büyük dikkatle açtı. Paketinin içerisinden çıkan ‘nar şeklinde dekoratif obje’’yi gören Büşra,  sevindiğini belirterek diğer yarışmacılara teşekkür etti.
 
BÜTÜN EVİ İNCELEDİLER!
 
Haftanın finalinde Büşra, tüm hünerlerini sergileyerek misafirlerini ağırlamaya çalıştı. Eve gelen yarışmacılar kahvelerini içtikten sonra evi gezerek eleştirilerde bulundu. Evin dekorasyonundan mobilyalara kadar her şeyi değerlendiren yarışmacılar, kendi zevklerine göre eleştiriler yaptı. Daha sonra çeyizleri inceleyen yarışmacılar, yorumlarını paylaştı.
 
GELİNLERDEN YÖRESEL DANS!
 
Final günü, yarışmacı gelinler Lüleburgaz yöresine ait bir oyun sergiledi. Pembe şalvar giyinen gelinler ellerine aldıkları tefleri çalarak yöresel oyun gösterisi sergiledi.
 
HAFTANIN BİRİNCİSİ; MELİS!
 
Zorlu bir haftanın ardından diğer yarışmacılardan fazla puan alarak rakiplerini geride bırakan Melis Baldırlı, altınları kazanmış oldu. 5 günün ardından 27 puan alan Melis, 5 tam altının ve 5 bileziğin sahibi oldu.