Gelin Evi'nde haftanın finali!

Show TV ekranlarında yayınlanan “Gelin Evi”nde haftanın birincisi belli oldu. “Gelin Evi”nin final gününün ev sahibi Ezgi Yahçı. Ezgi’nin evine giden yarışmacılar her şeyi inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. 
 
“Gelin Evi”nde bu hafta; 25 yaşındaki Bahar Yıldız Özbek, 29 yaşındaki Seyhan Yılmaz, 20 yaşındaki Duygu Baksı, 26 yaşındaki Sonnur Akpınar ve 21 yaşındaki Ezgi Yahçı yarıştı. 
 
YÖRESEL GELİNLİKLE KARŞILADI!
 
Misafirlerini yöresel kıyafetlerle karşılayan Ezgi, diğer yarışmacılardan büyük beğeni topladı. Bu özel kıyafetin aslında anneannesinin gelinliği olduğunu söyleyen Ezgi, herkesi şaşırttı. Kendisinin Karadeniz’li olduğunu söyleyen Ezgi, gelinliğin hikayesini de anlattı.
‘KALP ŞEKLİNDE TAVA’ HEDİYE ETTİLER!
Eve gelen yarışmacılar ilk olarak hediyelerini verdi. Ezgi, kendisine gelen hediyeyi büyük dikkatle açtı. Paketinin içerisinden çıkan ‘kalp şeklinde tava’’yı gören Ezgi,  sevindiğini belirterek diğer yarışmacılara teşekkür etti.
 
BÜTÜN EVİ İNCELEDİLER!
 
Haftanın finalinde Ezgi, tüm hünerlerini sergileyerek misafirlerini ağırlamaya çalıştı. Eve gelen yarışmacılar kahvelerini içtikten sonra evi gezerek eleştirilerde bulundu. Evin dekorasyonundan mobilyalara kadar her şeyi değerlendiren yarışmacılar, kendi zevklerine göre eleştiriler yaptı. Daha sonra çeyizleri inceleyen yarışmacılar, yorumlarını paylaştı.
 
YÖRESEL LEZZETLERLE AĞIRLADI!
 
Ev gezmesinin ardından sıra yemek masasına geldi. Diğer yarışmacıları kendi hazırladığı yöresel lezzetlerle karşılayan Ezgi, hem sunum hem de lezzet olarak beğeni topladı. Ezgi’nin hazırladığı sofrada ; ‘Yaprak sarması, sarı burma, sac çöreği, içli köfte, baklava ve ıslak kek’ yer aldı.
 
HAFTANIN BİRİNCİSİ; BAHAR!
 
Zorlu bir haftanın ardından diğer yarışmacılardan fazla puan alarak rakiplerini geride bırakan Bahar Yıldız Özbek, altınları kazanmış oldu. 5 günün ardından 26 puan alan Bahar, 5 tam altının ve 5 bileziğin sahibi oldu.