Gelin Evi'nde çifte birincilik!

Show TV ekranlarında yayınlanan “Gelin Evi”nde haftanın birincisi belli oldu. “Gelin Evi”nin final gününün ev sahibi Zübeyde Kurnaz. Zübeyde’nin evine giden yarışmacılar her şeyi inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. 
 
“Gelin Evi”nde bu hafta; 25 yaşındaki Vildan Çiçek, 26 yaşındaki Sema Daşdemir, 21 yaşındaki Büşra Kifreli, 21 yaşındaki Ayşen İlyaz ve 20 yaşındaki Zübeyde Kurnaz yarıştı. 
‘DEKORATİF OBJE VE ÇAYDANLIK’ HEDİYE ETTİLER!
Eve gelen yarışmacılar ilk olarak hediyelerini verdi. Zübeyde, kendisine gelen hediyeyi büyük dikkatle açtı. Paketinin içerisinden çıkan ‘dekoratif obje ve çaydanlık’ı gören Zübeyde,  sevindiğini belirterek diğer yarışmacılara teşekkür etti. Öte yandan Ayşen’de kendi elleriyle yaptığı hediyeleri diğer yarışmacılara verdi.
 
BÜTÜN EVİ İNCELEDİLER!
 
Haftanın finalinde Zübeyde, tüm hünerlerini sergileyerek misafirlerini ağırlamaya çalıştı. Eve gelen yarışmacılar kahvelerini içtikten sonra evi gezerek eleştirilerde bulundu. Evin dekorasyonundan mobilyalara kadar her şeyi değerlendiren yarışmacılar, kendi zevklerine göre eleştiriler yaptı. Daha sonra çeyizleri inceleyen yarışmacılar, yorumlarını paylaştı.
 
HAFTANIN BİRİNCİLERİ; VİLDAN VE ZÜBEYDE!
 
Zorlu bir haftanın ardından birinciliği iki yarışmacı birden hak etti. Aynı puanı alan Vildan ve Zübeyde, büyük ödül olan 5 tam altının ve 5 bileziği aralarında bölüştü. İki yarışmacı da 28’er puan alarak diğer yarışmacıları geride bıraktı.