Kem göz Şevket geliyor! Fragmanı izlemek için tıklayın...

Yıldırım nikahla evlenmeye karar veren Mesut ve Nezaket'in karşılarına çıkan nikah memuru İbrahim neden zorluk çıkarıyor olabilir? Nikah şahitleri Fikri ve Bahadır şahit olmak için tüm vasıflara sahip mi?

 

Japon işadamlarına sunum yapmak üzere hazırladığı dosyayı evdeki bilgisayarında unutan Hüseyin, patronu Mesut ile yapacağı toplantıya sunumu yetiştirebilecek mi? Hüseyin'in annesi Sinem ve arkadaşları Aysel ve Mehtap Hüseyin'in yönlendirmeleri ile dosyayı mail atmayı başarabilecek mi?

 

Ekranların en fenomen programı Hekimim'de neler yaşanıyor? Program sunucusu Yeter, kalp doktoru Bilal ve beyin cerrahı İbrahim hangi önemli sırları verecekler? Program seyircileri Fikri, Mustafa, Dilek ve Mehtap'ın hekimlere soruları neler? Programa katılan Burcu Hanım'ın hastalığı ne, eşi İsmail bu soruna çözüm üretecek mi?

 

Monako Prensi İbrahim ile İtalya'da evlenmek üzere olan Aysel'in nikahına nazarı değen akrabası Şevket katılırsa neler yaşanır? Şevket'in sahiden nazarı değiyor olabilir mi? Şevket'in söyledikleri doğrultusunda Prens İbrahim'in ailesi Kral Mesut ve Kraliçe Yeter, düğün mekanı olan Pisa Kulesi zarar görecek mi?

 

Hepsi ve bol bol kahkaha yeni sezonu ile “Güldür Güldür Show”da…

 

“Güldür Güldür Show”, yeni bölümü ile bu akşam saat 19.45’te Show TV’de!