Güldür Güldür Show 224. Bölüm Fragmanı

Restoran sahibi Bahadır hangi nedenden dolayı dükkanı Hayati’ye bırakmış olabilir? Mafya babalarının da aralarında olduğu müşteriler ile Hayati restoran işletmeciliğinde ne kadar başarılı olacak? 

Kafalarda tek bir soru işareti bırakmayan Eşofmanlı Şevket Hoca, bu hafta bizleri meteoroloji hakkında aydınlatıyor! Şevket Hoca’nın yakın takipçileri İbo, Mehtap, Fikri ve Mustafa bu hafta hangi sorularla Şevket Hocayı çıldırtacak? 

İş hayatında biraz görgüsüz olan Naime, özel hayatında nasıl biri? Görgüsüz patroniçe Naime aradığı aşkı evlilik programında bulabilecek mi? Naime’yi diğer adaylardan ayıran en büyük özelliği ne olabilir?

Adana adliyesinde yaşanan davalara artık şaşırmayan ikili, Hakim Hayati ve mübaşir Kudret’i bu sefer hangi ilginç davalar bekliyor olabilir? 

Doktoru Çetin’i, torununa  ayarlamaya çalışan Mehtap; torunun yeni sevgilisini görünce ne tepki gösterecek? Oldukça bonkör olan Bilal kendini torun Özge’nin ailesine sevdirebilecek mi? Aklı karışan Özge, tercihini kimden yana yapacak?

Yıllar sonra Burcu ile görüşeceği için çok heyecanlı olan İbrahim buluşma sebebini bilmeyince ne gibi problem yaşayabilir? Burcu’nun arkadaşı Çiçek’in de görüşmeye gelmesiyle ciddiye binen olaylarda, İbrahim görüşme sebeplerini anlayabilecek mi?

Hepsi bu hafta Güldür Güldür Show'da…