Güldür Güldür Show 221. Bölüm Fragmanı

Sorulara soruyla karşılık veren, asla doğruca cevabı söylemeyen adanalı Fikri, okulda başını nasıl bir belaya sokmuş olabilir? Çetin, adanalı Fikri ile konuşurken sakinliğini ne kadar koruyabilecek? 

Kendi düğününe yetişmesi gereken Bilal’i benzin almak için durduğu köyde nasıl bir sürpriz bekliyor? Bilal’e yardımcı olmak isteyen köylü halkı normalden ne kadar farklı olabilir? 

Dünyanın en güvenli ve en büyük gemisi Titanik’in asıl batma sebebi ne olabilir? Kem gözlü olarak suçlanan ve yakın akrabaları tarafından dışlanan Şevket, dünyanın en güvenli gemisine ne kadar sorun yaratabilir? Şevket’in hoşuna giden, dikkatini çeken şeylerin kısa süre içinde ortadan kaybolması sadece küçük bir rastlantı olabilir mi?

Birbirlerine tamamen zıt iki ev arkadaşı Bilal ve İbrahim, bu sefer kızları etkilemeyi başarabilecekler mi? Korku gecesi bahanesiyle kızlarla yakınlaşmayı bekleyen ikilinin, Mesut Enişte’nin sürpriz ziyaretiyle planları ne kadar bozulabilir?

Dar gelirli Hayati ve ailesine piyango çıkarsa ne olur? Para Hayati’yi ne kadar bozabilir? Paranın daha tadını çıkaramadan dram teyzelerinin çapraz ateşi altında kalan aile piyango parasına ne kadar daha sevinmeye devam edebilecek?

Hoşlandığı çocukla ilk buluşmada kız arkadaşlarından yardım alan Burcu, Kazım’ı etkilemeyi başarabilecek mi? Kulaklıklarla buluşmaya canlı bağlanan kızlar, Burcu’yu hangi konularda yönlendirecekler?