Güldür Güldür Show 220. Bölüm Fragmanı

Kombisi su sızdıran Ozan’nın çağırdığı usta sorunu halledebilecek mi? Esnafların kendi aralarında birbirlerine iş yaptırmak için başvurdukları yollar neler? 

Bu sefer çocuk bakıcılığına soyunan Özgün Öğretmen Naime, çocukların babası Bilal ile anlaşabilecek mi? Bir Pazar günü rahatça gazetesi okumak isteyen Bilal, Naime Öğretmen’in eğitim tarzına karışmadan durabilecek mi? 

Hakim Hayati ve Mübaşir Kudret yine birbirinden marjinal vakaları adana adliyesinde inceleyecekler! Kendini kaçırıp fidye isteyen İbrahim’in niyeti ne olabilir? Yaptıklarından asla pişman olman bıçkın Bilal’in yorumları Hayati’yi ne kadar kızdıracak? Hayvanlarla sürekli problem yaşayan ikili Çetin ve Bahadır, bu sefer hangi vesileyle gelmiş olabilirler?

Eşinden ayrılan Hayati, yeni biriyle tanışmak için sosyal medyada şansını denerse ne olur? Arkadaşları Kazım ve Mesut, Hayati’ye hangi tavsiyelerde bulunacaklar? Sosyal medyayı hayal ettiği gibi bulamayan Hayati, eski eşiyle barışmak için ne yapacak?

Astroloji konusundaki bilinen yanlış neler? Burç hakkındaki en doğru yorumlar neler? Kafalarındaki soru işaretlerinden kurtulmak isteyen stüdyo konukları, İbo, Mehtap, Fikri ve Mustafa, Şevket hoca hangi sorularla gelecekler? Şevket Hoca konukların soruları karşısında sakinliğini ne kadar koruyabilecek?

Aziz Bey ile Ne Haber bölümüne bu hafta benzin içen adam Mesut konuk oluyor! Mesut ilk benzinini ne zaman içti? Hayatındaki bu radikal kararı ne zaman verdi? Benzin içen adam Mesut gündelik hayatta ne gibi sıkıntılar yaşıyor olabilir? 

Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 20 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!