Güldür Güldür Show 219. Bölüm Fragmanı

Aileler Yarışıyor’da bu hafta yeni katılan Tikigiller ailesi üyeleri nasıl performans gösterecekler? Yarışmaya uzun süredir katılan Çekiç ailesi ve Tikigiller ailesi arasındaki rekabet nasıl sonuçlanacak? 

Yaptıkları ve yapamadıkları her şeyi kısmetlerine bağlayan İsmail ve ailesi, nasip kısmet meselesini ne kadar yanlış anlamış olabilirler? Aileyi ziyarete gelen Hayati, ailenin yanlış bilgileri karşısında ne tepki gösterecek?

Güldür apartmanı sakinleri binanın dış cephesinin yaptırılması konusunda anlaşabilecek mi? Yönetici Mesut ve Drone Şevket arasındaki gerginliğin sebebi ne? Birbirinden farklı tiplerin bulunduğu ortamda nasıl bir toplantı yaşanacak?

Çocuklara bakmak için gelen Mustafa, çocuklara masalların hangi gerçek yönlerini anlatacak? Her zaman duydukları masalları bu sefer farklı dinleyen çocuklar ne tepki gösterecekler?


İbrahim Taytaylı, Hayati Akın ve Bilal Çardakçı gibi önemli isimlerin bulunduğu programda bu hafta Türk dizileri inceleniyor! Prof. Dr İbrahim Taytaylı ve Hayati Akın hangi konularında anlaşmazlığa düşecek? 

Aylardır kirasını ödeyememiş Kazım’ın tüm umudu çıkacak olan albüme bağlı olması, onu yapımcıya karşı ne kadar zor durumda bırakabilir? Yapımcının istekleri doğrultusunda sürekli şarkısı üzerinde değişiklikler yapan Kazım, bu duruma ne zaman dur diyecek?