Güldür Güldür Show 218. Bölüm Fragmanı

Yerel bir kanalda sabah programı sunan Şevket, yapımcısı, yönetmeni, kameramanı, sesçisi olan Ozan ile yine hangi konularda anlaşmazlığa düşecek? Stüdyonun üst katındaki tadilat yüzünden programı sürekli bölünen Şevket sakinliğini ne kadar koruyacak? 


Yaralıların yaralarına merhem olan program Yaralı Show’da bu hafta hangi yaralı isimler var? Türkücü İsmail abi ile Hayati’nin arasındaki sürtüşmenin sebebi ne olabilir? Deprem uzmanı Kazım program aracılığı ile sesini duyurmak isterken konuklardan konuşmaya fırsat bulabilecek mi? 


İş yerinde terfi almak için kendine oyunculardan oluşan bir sahte aile ayarlayan Mehtap, ev ziyaretine gelen patronu Hayati’ye yutturabilecek mi? Mehtap’a oyuncu bulma konusunda yardım eden Kudret nasıl oyuncular bulmuş olabilir? 


İşlerini tutku ile yapan halı yıkamacılar Şevket ve İsmail halılar konusunda ne kadar hassas olabilirler? İşlerini bu kadar seven halı yıkamacılar karşısında Mehtap ve İbrahim şaşkınlıklarını gizleyemeyecekler!


Aşk hayatı konusunda bir türlü doğru kararı veremeyen Bahadır, babası Bilal’i yine nasıl bir maceraya sokacak? Bahadır kuzusu bir zombiye aşık olduğunu öğrenen Bilal ne tepki gösterecek? Bahadır Kuzu bu sefer doğru kızı bulmuş olabilir mi?